Fina familjefoton ska plåtas imorgon

Imorgon sås ska vi ta fina familjefoton i Spånga. Vi har länge pratat om att det hade varit kul att ha ordentliga foton på familjen hängandes hemma. Först var det bara vi i familjen som pratade om det. När vi nämnde det för mina syskon och föräldrar så ville även de vara med. Därför ska vi allihop samlas i Spånga imorgon och plåta hela familjen. Utöver plåtningen är det mycket kul som händer nu, mina barns kusin tar studenten och våra barn ska ha examensfirande i veckan. Inför fotningen och festligheterna i veckan ska jag och mina två döttrar göra oss extra vackra och sommarfina hos Salong Fyran i Spånga. De utför olika typer av behandlingar, bland annat nagelbehandlingar och frisering och andra skönhetsbehandlingar. De agerar både som nagelsalong och frisörsalong och erbjuder andra typer av behandlingar inom skönhet i Spånga där de har kunder från Just Spånga, Kista och Sundbyberg. De har ett brett utbud av olika behandlingar i olika prisklasser beroende på vad man som kund söker och har för önskemål. Jag ska både klippa mig och göra i ordning naglarna hos Salong Fyran, döttrarna ska klippa topparna men också göra naglarna. På så sätt så kommer vi alla att vara fina inför plåtningen och examensfirandena. Det är min favorit nagelsalong och jag går till dem och gör mina naglar någon gång. det är första gången barnen går dit, så småningom kan jag tänka mig att de börjar gå där mer, precis som mamma.

Du gillar kanske också...