Här kan din hund få vara om dagarna

Hej på er alla mina kära och trevliga läsare och välkomna in hit till mig på bloggen igen. Jag hoppas att ni känner att ni mår riktigt bra idag och att ni ser fram emot det som ni kommer ha för er under den här dagen. Jag tänkte mig att jag själv skulle avsätta lite tid nu till att berätta för er om ett företag som heter Stay and Play Hundcenter AB, och det är ett mycket bra hunddagis i Norrtälje med omnejd som du kan vända dig till om du har en hund som behöver passning under dagarna.

Jag tycker själv inte om tanken på att lämna min hund ensam hemma när jag är i skolan, och därför har jag valt att vända mig till detta hunddagis i Norrtälje med omnejd för att de ska kunna ta hand om min lilla hund när jag inte kan. Jag känner mig så nöjd med den hjälp som jag får av dem och min hund älskar att få vara där under dagarna, och det gör mig så glad. Jag hoppas verkligen att ni, mina kära läsare, kommer tycka mycket om att ha med det här företaget att göra, och om det är så att ni skulle vilja ta kontakt med dem så finns all den information som ni behöver om deras hunddagis i Norrtälje inne på deras hemsida. Det här var det som jag tänkte att jag ville säga i just det här inlägget, men om ni tycker att jag missade någonting så är ni välkomna att fylla i den informationen i en kommentar så att vi tillsammans kan skapa ett komplett inlägg om detta hunddagis i Norrtälje.