Makeup i Linköping

Har en riktigt rolig helg att se fram emot. Balen är på fredag och har därför varit iväg i Göteborg i veckan och letat efter den perfekta klänningen med mina vänner som hjälpt mig att hitta den rätta. Vi var i Göteborg i hela åtta timmar och efter god mat och lite trevliga fikapauser på uteserveringar åkte vi därefter hem för att gå på en avslutningsfest med klassen.

Det är nu dagen innan balen och var idag hos Colourfulbeautiful som hjälpte mig att välja den perfekta makeup i Linköping. Dem hjälpte mig att välja ut just den typen av makeup som skulle passa min klänning allra bäst.

Därför mer eller mindre är det just därför jag skriver denna texten, jag ville gärna ta mig tiden till att rekommendera dem så mycket det bara går för deras helt enastående service och ett stort tack för så professionella dem var mot mig.