Våra barn är i trygga händer

Från dagen jag blev gravid visste jag att det skulle bli svårt att skiljas från mina barn men jag hade ingen aning om hur svårt det faktiskt var. Att hitta rätt typ av barnomsorg i Borås kan vara svårt, man vill ju ändå att barnen ska trivas så bra som möjligt. Trots omständigheterna har jag lyckats hitta det perfekta stället för mina barn där de kan spendera dagarna när jag är på jobbet, på Familjedaghemmet Aran.

Jag har två barn med lite mer än ett års mellanrum, vilket har gjort att de har blivit väldigt tajta och vi har kunnat bli en tajt och mysig familj. Dagen jag skulle lämna min äldsta son till hans dagmamma var en av de värsta i mitt liv, att gå från att spendera hela dagen med honom till att bara få se honom några timmar. Anledningen till att han inte var hemma med mig och hans lillebror var för att vi ville att han skulle komma ut på egna ben och få uppleva nya saker. Han trivdes inte alls hon den dagmamman så när det var dags för min yngsta son att också komma ut i barnomsorg i Borås valde vi att byta dagmamma, vi hade då fått plats på Familjedaghemmet Aran. Båda mina söner trivdes där från start, det var inte alls som hos den förra dagmamman. Nu var det mycket lättare att lämna ifrån sig dem på morgonen, jag visste ju trots allt att de hade det bra om dagarna när jag och min man var på jobbet. Vi vet nu att vi valde rätt barnomsorg i Borås, vi behöver inte oroa oss på samma sätt över våra barn när vi vet att de är i goda händer.